Македонија има прекрасни места вредни за посета. Кои се вашите омилени и што е тоа што таму ви се допаѓа? Ајде да споделиме за нашите омилени места.

Ве молиме пополнете го прашалникот.

Ви благодариме

*Оваа анкета не е на научна основа912

X