„Не залажувајте се дека на вашиот тинејџер му е добро само затоа што не прави проблеми и молчи, тоа е аларм дека не може да се справи со целата ситуација, па се повлекува во себе“, Ана Кандаре Шољага

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК912

X