Еден татко од Србија сподели видео какво е расположението во нивниот дом кога ќе слушнат македонска детска песна првпат и како е кога ќе ја слушнат истата по милионити пат.

Станува збор за песната „Подајте си рака“ од Биби и Боби, која е посветена на нашата планета Земја, а за која текстот го напиша LD Pistolero, додека музиката е на диџеј Гоце Саф.

Погледнете ја реакцијата на таткото и на детето.912

X