„Кога децата гледаат семејни кавги или тепачки, во нив почнува да расте злоба, гнев, нервоза, а сите овие емоции се одразуваат и врз внатрешните органи. Паразитите во телото се хранат со негативност и тогаш кај децата настануваат болести“, тврдат руски експерти

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X