Погледнете го видеото, особено ако дома имате мало суштество што ползи, истражува сè, грицка, се пика насекаде, а веќе е доволно вешто да се качи практично на врвот од елката.
Сакаме да се забавувате додека го гледате ова видео и очекувајте од своите малечки апсолутно сè. И немојте да речете дека не ве предупредивме912

X