Во текот на бременоста жената доживува неверојатни промени – од емотивни до физички. Во нејзиното тело расте нов живот. Во тие 40 недели промените се случуваат полека, но како изгледа кога бременоста ќе се „спакува“ во само четири минути.

Извор912

X