Начинот на кој разговараме со децата е начинот на кој тие разговараат со нас – тоа е двонасочна улица во која го добиваме она што го даваме“, Драгана Алексиќ, професионален семеен тренер.

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X