Активно учење – индивидуи што размислуваат

На Хелен Дорон часовите децата истражуваат и откриваат нови работи. Тие се движат, мирисаат, вкусуваат и чувствуваат. Искуство кое ги обликува нивните умови. Тие апсорбираат искуства, знаење и донесуваат заклучоци преку нивните сетила. Ваквиот начин на активно учење инспирира индивидуално размислување и ги развива когнитивните вештини на децата.. Звуците, зборовите се учат преку повторување. Тоа е најприродниот начин на учење.

Хелен Дорон курсевите ги учат децата преку вклучување на сите сетила.


Учењето англиски е лесно и забавно

Во Хелен Дорон, дизајнираа метод на настава погодна за децата што гарантира најдобри резултати. Студентите се запознаваат со свет полн со шарени ликови, интересни приказни, привлечни песни и одлични игри, а курсевите се прилагодени на сите нивоа на знаење и методи на учење.
Децата сакаат да учат и да играат, а најдобро учат кога се забавуваат. Наставната програма во овластените центри за учење Хелен Дорон е полна со забавни активности кои ги стимулираат сетилата. Учењето англиски станува авантура со оригинални песни, игри, многу разговори и интеракции.


Англиски јазик за иднината на твоето дете.

УПИСИ 2022 – 2023

Регистрирај се за бесплатен демо час!

❗️ УПИСИТЕ СЕ во тек ❗️

☎️Доколку сакате одблиску да се запознаете со уникатната Helen Doron методологија резервирајте си бесплатен ДЕМО час во еден од ХД училишните центри најблиску до вас:

Helen Doron Aerodrоm – 078 388 403
Helen Doron Centar –071 293 613
Helen Doron Karpos – 078297949
Helen Doron Kisela Voda – 078 282 842
Helen Doron Kapistec – 070 984 435
Helen Doron Cair – ‎072 206 622
Helen Doron Veles – 075 340 443
Helen Doron Tetovo – 075 224 242
Helen Doron Bitola – 075 232 778
Helen Doron Prilep – 077 699 961
Helen Doron Ohrid – 077 613 815
Helen Doron Stip – 078 757 455
Helen Doron Gevgelija – 078 220 391
Helen Doron Strumica – 078 338 724
Helen Doron Kocani – 071 314 499
Helen Doron Kavadarci – 075 448 873

(Комерцијална објава)912

X