Без разлика дали вашето дете има близок однос со таткото, ова видео ќе предизвика емоции кај вас.

Бека Лундел одлучила да го сподели видеото на кое е прикажан текстуален разговор помеѓу неа и нејзиниот татко.

– Здраво, Бека, сакаш да дојдеш на прошетка со мене и со кучињата утрово? Те сакам. Тато – напишал таткото.

Таа учтиво ја одбила неговата понуда: – Еј, тато. Посакувам да можев. За жал, утрово сум зафатена, но сигурно ќе можам наредниот пат.

– Не грижи се – ѝ напишал нејзиниот татко.

Набрзо Лундел почнала да се кае за нејзината одлука, па одлучила да ги откаже своите претходни планови и да му се придружи на нејзиниот татко во прошетката. Тој веќе заминал, па таа возела за да го стигне.

– Беше многу среќен кога го изненадив – пишува таа.

@b_lundell Little reminder to never take these moments for granted..🥹♥️ #bestdad#corememories ♬ the winner takes it all – november ultra

Извор912

X