Оваа недела барем еднаш обидете се да не му велите – јас на твои години ништо немав, ти имаш сè и не ти е доволно! Наместо такви стрели, речете му – ајде тоа што го имаме заедно да го почувствуваме и фала да му кажеме!

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X