Барате начин како да ги забавувате вашите деца? Моите деца, како и повеќето, повеќе ја сакаат кутијата во која се наоѓа новата играчка отколку вистинската играчка. Така, ги оставам да си играат и им дозволувам да работи нивната фантазија.

Тие добиваат различни и луди идеи како да ги трансформираат картонските кутии во нешто ново и забавно: градење сопствена самопослуга и сечење за да направат маски од животни.

Кога времето е врнежливо или кога се болни и не можеме да ги реализираме нашите планови за излегување, интересните идеи за претворање на картонската кутија во играчка се одличен начин за тие да се забавуваат дома. Затоа, пред да ја фрлите кутијата од пелените, од новиот фрижидер или што било друго, помислете на сите работи во кои може да се претвори таа кутија. Ова се некои од нив.

Kуќа за кукли.
Туторијал
Лаптоп
Туторијал
Училница од кутија за чевли
Туторијал
Мајнкрафт-меч
Туторијал
Патека за автомобили
Туторијал
Комбе
Туторијал
Штанд за овошје и зеленчук
Туторијал
Гитара
Туторијал
Машина за шиење
Туторијал
Автомобил
Туторијал
Камера
Туторијал

Извор912

X