Ако во текот на изолацијата ви е навистина досадно, ИКЕА Русија има одлична идеја и за вас и за вашите деца со неодамна објавената нова кампања што ги враќа детските авантури во затворени простори.

Создадена од агенцијата наречена „Инстинкт“, кампањата се состои од збир упатства за тоа како да се изградат шатори, замоци, тврдини и други интересни структури што ќе ви помогнат да се забавувате додека сте затворени дома.

Некои луѓе веќе почнаа да објавуваат фотографии од нивните игри дома со хаштагот #явдомикеикеа.Извор912

X