Креативноста е една од најубавите особини што може да ги развивате кај дечињата. Заедно со нив можете да изработувате најразлични дела, а во следното видео погледнете неколку идеи кои ќе ви бидат од помош и едноставно забавувајте се со вашите деца.

Извор912

X