„Родителите кои не помислуваат дека и покрај одличните оценки, нивното паметно дете ќе има проблем, треба да знаат дека работните навики се нешто без што ќе биде тешко да се биде успешен и задоволен. Родителите се тие што треба да го навикнат детето на учење дома бидејќи навиката за учење само така се создава“, професор Зоран Миливојевиќ.

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X