Има ли поубава глетка од тоа кога спие мало дете? Спокојни детски лиценца кои сонуваат за најубавите работи. За некои родители, заспивањето на децата не им е баш слатка мака, оти има и дечиња што не сакаат да пропуштат ниту минутка од денот и ноќта. Токму тие родители сигурно најмногу се радуваат кога ќе ги видат своите деца длабоко заспани.

Колку пати ви се случило вашите деца од премореност или занесени во играта да не заспијат во нивните креветчиња, ами буквално кај ќе стигнат. На тепих, стоејќи, потпрени на стол, над чинија со јадење, во прегратка со омилената играчка и уште како не!

Деца.мк направи галерија од фотографии од дечиња во различни градови во земјава кои родителите ги споделија со нашите читатели.

Уживајте во сликите од овие пресмешни заспани убавици и убавци!

Слика 1: Ангела

Слика 2: Ангела и Евгенија

Слика 3: Евгенија

Слика 4: Дамјан

Слика 5: Григор

Слика 6: Јован

Слика 7: Дамјан

Слика 8: Дамјан

Слика 9: Наум

Слика 10: Наум

Слика 11: Катја

Слика 12: Катја

Слика 13: Марија

Слика 14: Михаел

Слика 15: Лена

Слика 16: Лена

Слика 17: Лена

Слика 18: Лена

Слика 19: Михаел

Слика 20: Дамјан и Горазд

Слика 21: Катја

Слика 22: Ведран

Слика 23: Михаел912

X