Вчера уште едно храбро дете се збогува со хемотерапиите. Малата Ѓурѓица е хероината која силно удри на ѕвончето на Детската клиника и прогласи победа.

Среќната вест беше пренесена на социјалните медиуми од организацијата САНО, од каде што споделија и фотографии.912

X