Малиот готвач Кејд е навистина популарен на интернет.

Двегодишното момче има сопствено шоу на „Инстаграм“ каде што готви заедно со неговото семејство – и ги јаде состојките зад грбот на другите.

Неодамна, Кејд и неговата баба одлучија пред камера да прават чоколадни колачиња. Видеото од момчето како ја грабнува буквално секоја состојка кога неговата баба ќе се заврти достигна над 2 милиона прегледи, а мора да се согласите дека неговата баба заслужува медал за истрајност.

Извор

Подготвил: Тамара Гроздановски912

X