Блогерката Кристен Ховертон е сопственичка на популарниот инстаграм-профил „A**hole Parents“ и како мајка на четири деца дава родителски совети на својот блог „Рејџ агенст минивен“.

Нападите на бес кај малите деца се честа и нормална појава, а на овој инстаграм-профил родителите ставаат слики од своите деца и објаснуваат зошто „полуделе“.

1. „Ја замолив да го собере ѓубрето што го фрли на под“.

 

2. „Сака да помогне во приготвувањето на ручекот, но не сака да ми каже што сака за ручек“.

 

3. „Плаче бидејќи помалечката сестра ја држи за рака“.

 

4. „Мајка му не сака да му дозволи да го сврти брат му во неговиот џампер“.

 

5. „Плаче бидејќи не сака да се вози во количка, не сака да го носат родителите, а не сака ни да оди“.

 

6. „Плаче затоа што мајка ѝ ја натера да земе само еден пар очила за пливање“.

 

View this post on Instagram

 

On this edition of #assholeparent, mom made her choose ONE pair of pink swim goggles…. Via @bringingupaj

A post shared by the original #assholeparent (@rageagainsttheminivan) on

 

7. „Заборавив да го земам неговиот ранец за велосипед, кој всушност не постои“.

 

8. „Сака да биде капетан, а нема пристаниште во неговиот парк“.912

X