Има денови кога имате чувство дека целиот свет кове заговор против вас. Што и да се обидете да направите, не ви оди. Но, секогаш може да биде полошо, а најдобар доказ се фотографиите на овие бремени жени кои искрено ќе ве насмеат.

1. Оваа бремена жена сакала да се избричи, но потоа сфатила дека не може да си ги види нозете.

2. Вака изгледа кога ги оставате пренаталните витамини во врел автомобил.

3. Копчето на кошулата на оваа трудница одлучило да пукне во погрешно време.

4. Кога играте карти, и картата ви паѓа на земја, а вие поради стомакот не можете да ја земете.

5. Оваа бремена жена одлучила да ја блокира миризбата бидејќи мирисот на свежо печен леб ја терал на повраќање.

6. Оваа бремена жена сфатила дека носи различни чевли откако излегла од дома.

7. Кога не можете да влезете во автомобилот затоа што другиот автомобил е паркиран многу близу до вашиот.

8. Едвај успеала да го извади прстенот бидејќи прстите ѝ биле отечени.

9. Одлучувате да се одморите, а потоа сфаќате дека нема каде да легнете.

10. Бременоста предизвикува заборавање, па така храната на оваа жена изгорела затоа што ја заборавила.

Извор912

X