Години наназад на нашиот пазар дрогериите на dm се профилирани како место за целото семејство, каде што може да најдете сѐ што ви е потребно за нега и убавина, нега и храна за бебиња, органска храна и додатоци во исхрана, сѐ за чист дом и негувани алишта и уште многу други производи за сите ваши секојдневни потреби. Една од причините за тоа е сеопфатниот асортиман од над 14.500 производи, од кои повеќе од 4.000 се сопствена dm марка – достапни единствено во дрогериите на dm.

На многумина од нас овие производи ни се веќе повеќе од познати…Balea, alverde, Denkmit, dmBio, babylove… ова се само дел од сопствените брендови на dm кои нудат врвен, докажан и идентичен квалитет во сите 13 земји каде што dm е достапен на пазарот.

Дополнително, она што ги издвојува овие производи се и ниските цени. Па така, многу од dm марка производите се достапни по неверојатни цени веќе од 49 денари. Дел од нив можете да разгледате тука.

Но, што е тоа што ги прави овие производи посебни?
Покрај неверојатно ниските цени, производите од асортиманот на сопствените dm марки се истакнуваат и по многу други специфичности:
– Со своите сопствени марки alverde и dmBio, dm нуди најголем избор на природна козметика и органска храна на нашиот пазар.
– Производите се произведуваат по најмодерни стандарди и подлежат на строги контроли на квалитет од независни реномирани институти.
– При производството се внимава на еколошката одржливост на производите, на нивните состојки и амбалажи, со што истите би биле што поповолни за животната средина.

Затоа, уживајте во пријатниот шопинг во дрогериите на dm и направете добро дело за целото семејство, вашиот паричник, како и за животната средина.912

X