Втората кратка репортажа ни ја испрати 12-годишната Арнела Беровиќ од Батинци, Скопско.

Арнела ни пишува за нејзиното патување во Охрид, за Охридското Езеро и архитектурата на градот.

Откријте ги нејзините доживувања од фотографиите што ни ги испрати:

За учество во конкурсот за детска репортажа, прочитајте ги правилата на следниот ЛИНК.912

X