Третата кратка репортажа ни ја испрати 7-годишната Калија Зафировска од Ѓорче Петров, Скопје.

Калија ни пишува за нејзиното патување во Крушево, за Музејот на Тоше Проески, Македониумот и чистиот воздух.

Откријте ги нејзините доживувања од фотографиите што ни ги испрати:

За учество во конкурсот за детска репортажа, прочитајте ги правилата на следниот ЛИНК.912

X