Првата кратка репортажа ни ја испрати шестгодишната Ена Цинцовска од село Тработивиште, Делчево.

Ена ни пишува дека била на планината Голак каде што уживала на снегот и учела да скија, а го посетила и манастирот „Свети Пантелејмон“.

Откријте ги нејзините доживувања од фотографиите што ни ги испрати:

За учество во конкурсот за детска репортажа, прочитајте ги правилата на следниот ЛИНК.912

X