Не знам сè за родителството, но она што сигурно го знам е дека ако давате сè од себе вашите деца да почувствуваат колку ги сакате, ако се обидувате да ги исполните нивните потреби, ако им ја покажувате својата љубов и им го подарувате своето време, тогаш навистина сте баш добар родител. Сè друго не е толку важно. Бидејќи нема тие да се сеќаваат колку долго сте ги доеле, како сте ги родиле, ниту дали сте ги хранеле исклучиво со органска храна.

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X