Кукли со ликовите на Биби, Боби и Зази ќе бидат првите македонски кадифени играчки во сериско производство. За десетина дена ќе бидат во онлајн-продажба. Семејството на производи од „Светот на Биби“ се зголемува со нови изненадувања.

Откако на децата им ја претставивме „Игра на знаења“, на свет дојдоа и кадифените кукли со омилените ликови на децата.
Им благодариме на вработените од компанијата „Еуро-транс“ од Кавадарци што помогнаа при транспортот на куклите.912

X