Понекогаш најобичните работи можат да бидат и најзабавни. Додека некои можеби гледаат настрана или дури и не ја забележуваат работата на луѓето што ги мијат прозорците, 10-месечниот Наги и неговата црна мачка Гинис стопираат сè што прават за да ги гледаат мажите кои ги бришат прозорците на нивниот стан во Лондон.

Штом ќе забележат мажите, одвојуваат време да ги забавуваат двајцата, брзо лизгајќи ги алатките напред-назад за мачката да ги брка, правејќи смешни фаци кон малото дете и цртајќи на прозорецот со сапунот.

Извор912

X