Демонстрантите во Либан му ја пееја песната „Бејби шарк“ на едно семејство за да го смират исплашеното детенце.

Елејн Џабур им кажала на демонстрантите во Бејрут дека нејзиниот син бил многу исплашен додека возеле во местото на демонстрациите. Демонстрантите веднаш застанале да помогнат.912

X