Затоа потрудете се наместо да им нудите скапи содржини, пред сѐ, да им дадете внимание, разговор и блискост. Во спротивно, вашите деца ќе пораснат во несреќни и студени луѓе, американскиот педагог Мајкл Вejс.

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X