Дали сте се запрашале што е во тренд во последно време?

Новиот предизвик на „Тик-ток“ во кој родителите бараат од своите деца да им помогнат при пресметка со други луѓе стана вирален. Предизвикот наиде на различни реакции, а некои нагласија дека ова преставува залагање за насилство, додека други се импресионирани од реакциите на децата.

Погледнете за што се работи:

Извор912

X