Ариел Тајсон и нејзиниот сопруг Мајкл се горди родители на шест момчиња и едно девојче и не ја исклучуваат можноста нивното семејство да стане тим од десет луѓе.

@arielctyson Meet the fam + ages! #familytime #siblings #meetmyfam #MomsofTikTok #tiktokmom #momanddad #pregnancy #baby #bigfamily ♬ Pull Up (feat. Bryansanon) – Mr. 2-17

Таа открива дека е бремена веќе 12 години. Нејзината прва бременост била во 2009 година и, за жал, тогаш го изгубила бебето. Потоа била трудна од 2010 до 2015 година, 2017 година и 2019 до 2021 година.

Таа вели дека ја сака забавата што доаѓа со раѓањето на бебето и тврди дека би сакала уште едно бебе.

@arielctyson The amount of typing I had to do ? which is your fav? I’m kind of a fan of the 21 and 22 phase! #married #couple #fyp #foryou #momdad #relatable #younglove #babies #momtok #marriedlife #couplegoals ♬ Yellow – Mark

Извор912

X