Кога станува збор за божиќните реклами, „Кока-Кола“ секогаш успева да воодушеви и да ни го стопли срцето. Овој пат рекламата носи силна порака за тоа колку се важни семејството и најсаканите.

Како што велат од „Кока-Кола“, оваа година пораката е едноставна: – Овој Божиќ дајте нешто што само вие можете да го дадете. Без оглед дали тоа е лично или преку видеоповик или преку брза порака, издвојувањето време за оние што ги сакате е она што го прави Божиќ најубав период од годината, без оглед како ќе го прославите – велат од „Кока-Кола“.

Извор912

X