Покрај науката, пријателите, семејството, знаете дека Биби најмногу ја сака и природата. Отпадоците одат во канта, не на тревник или на улица. Биби го знае ова и постојано ги учи другите деца да ја сакаат и почитуваат природата. Ако сакате да бидете како нашата сезнајка кликнете „Subscribe“ на овој линк и почитувајте ги нејзините правила.912

X