Ако сте уморни, емоционално повредени и исцрпени, нема да бидете во можност кон детето да се однесувате внимателно и нежно. И нема да бидете во можност да му го дадете она што го немате. Затоа – бидете љубезни кон себе.

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X