Омилената сезнајка на најмалите – Биби и нејзиниот најдобар другар Боби одлучија да излезат од страниците на книгите и да се појават на големиот екран во кино, но и во живо за да се сликаат со нивните обожаватели!

Со секој купен билет за проекција на новиот цртан филм, од 7 до 9 јуни, во киното Синепекс во „Сити мол“, сите дечиња добиваат можност да се фотографираат со нив!

Билетите се во продажба на линкот: http://bit.ly/4aGEpny и на киноблагајната.

Термините за проекција на „Волшебната шума“, новиот цртан филм од „Светот на Биби“, се:

7 јуни проекции: 16:30, 17:00, 17:40, 18:10, 18:50.

8-9 јуни проекции: 12:00, 12:40, 13:20, 14:00, 14:40, 15:20, 16:00, 16:45, 17:30, 18:00, 18:45.912

X