Голем дел од децата го доживуваат спиењето како казна. Сигурно и вие како дете сте се обиделе да најдете изговори за да не одите на спиење.

Но, начинот на кој ова мало бебе се обидува да „се извлече“ од спиењето предизвика смеа на „Инстаграм“. На видеото, бебето седи на подот и над себе држи ќебе.

– Кога мајка ти вели дека е време за спиење, а ти стана невидливо, па таа не може да те види – пишува под видеото.

Извор912

X