Изненадувања за децата, внучињата, другарчињата на децата… Листите за новогодишни и божиќни подароци знаат да бидат подолги, а иако ги подготвуваме со мерак, понекогаш чинат многу. Колку пари потрошивте за подароци и каков избор направивте?

*Ова истражување не е на научна основа


912

X