Родендените се деновите кои децата ги чекаат со нетрпение, а родителите ги подготвуваат со месеци. Сите знаеме како се прославува детски роденден во последните години и често знаеме да кажеме дека во наше време беше поубаво, кога поминувавме со обична торта и добивавме купишта тетратки и моливи за подарок.

Решивме да ве прашаме колкав удар по џебот ви претставуваат детските родендени.

Во продолжение е кратка и анонимна анкета. Ги очекуваме вашите одговори*.

*анкетата не е на научна основа912

X