Лошиот став кој родителот му го пренесува на детето е во корелација со градење негативни ставови кај него. Не потценувајте го своето влијание врз вашето дете, ако сакате среќни деца, бидете родител што шири позитивна енергија.

Прочитајте повеќе на овој  ЛИНК.912

X