Бројот на заразени лица со коронавирус секој ден се зголемува. Колку ќе се шири зависи од нашата одговорност.

На видеото се прикажани седум начини со кои може да го спречиме ширењето на коронавирусот. Погледнете ги и применувајте ги!912

X